יום שישי, 7 באוקטובר 2011

ויוה לה מקסיקו




ערב מקסיקו היה ערב העמים הראשון. היה לי רף להציב, והצבתי אותו מאוד גבוה...
המטרה היתה להכין לשני סועדים רעבים צ'ילי קון קרנה (כאילו דא), טורטיות, גוואקמולי, ולקנח בטקילה.
הצ'ילי הוכן, נאכל, והיה טעים , מפוצץ וממלא, והשאיר לערב מקסיקו מספר 2 (שיעלה בעתיד) את הטורטיות הגוואקמולי והטקילה...
המתכון של אהרוני לצ'ילי :

מצרכים:
6 כפות שמן
1 בצל גדול, קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
1-2 פלפלים אדומים, חריפים וטריים, קצוצים דק
2 כפות עלי טימין
1 ק"ג בשר בקר טחון
2 כוסות שעועית אדומה מושרית במים קרים למשך הלילה
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
5 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
3 כוסות מרק עוף צח
אופן הכנה:
  • מחממים את השמן בסיר כבד וכשהוא חם מכניסים פנימה את הבצל, שום, פלפל חריף וטימין.
  • מטגנים תוך כדי ערבוב כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל ומטגנים עד שהבשר משחים.
  • מוסיפים את כל שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה מאד כשעתיים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה